Monday, 30 April 2012

Strange Places on Earth



 THE TRAVERTINE POOLS OF PAMUKKALE
1. PAMUKKALE - TURKEY
 Strange Places - Pamukkale
The strange and weirdly beautiful terraced pools of Pamukkale have been
appreciated for over two millennia and yet still remain a little known wonder
of the world. Thousands of years ago earthquakes, which are common in
Turkey, created fractures that allowed powerful hot springs to bring water rich
in calcium carbonate to the surface.As the water evaporated the chalky material
condensed and formed layer-upon-layer of Travertine and thus slowly built up
the walls over time in the same way that a stalactite forms in a cave. Apparently
Pammakale means Castle of Cotton but the Greco-Romans built a town above it

Sunday, 29 April 2012

kewujudan yakjuj dan Makjuj



WASHINGTON — Weekly World News telah mendedahkan tentang penemuan mengejutkan mengenai satu kaum primitif yang di panggil Mole People hidup 20 batu di bawah tanah, menggunakan terowong rahsia untuk memasuki United States! Penemuan ini telah dibuat bukan oleh ahli kaji purba, tetapi oleh saintis NASA yang menggali jauh ke dalam Bumi – dan mereka cuba menyembunyikan kewujudan kaum ini dari pengetahuan awam ..


Seorang pekerja NASA yang tidak mahu dikenali telah mendedahkan gambar-gambar eksklusif and informasi mengenai kaum ‘orang gua’ ini. “Cerita ini harus diberitahu,” kata sumber itu. “Ia terlalu besar untuk disorok”. Sumber itu telah mendedahkan beberapa rahsia besar mengenai Mole People. “Nampaknya mereka seperti kaum yang peramah”, beliau berkata, “Tetapi mereka amat primitif. Kami cuba berkomunikasi dengan mereka, tetapi ia satu kerja yang susah memandangkan mereka tidak tahu bahasa English”.“Mole People, sebagaimana yang kami panggil, mempunyai laluan senang untuk ke muka Bumi (surface world)”, kata sumber itu. “Dengan demikian, President Bush mengendalikan situasi ini dengan penuh

PERMINTAAN SI KAYA DAN SI MISKIN

Permintaan Si Kaya dan Si Miskin


Nabi Musa a.s. memiliki umat yang jumlahnya sangat banyak dan umur mereka panjang-panjang. Mereka ada yang kaya dan juga ada yang miskin.Suatu hari ada seorang yang miskin datang menghadap Nabi Musa a.s Ia begitu miskin sehingga pakaiannya compang-camping dan sangat lusuh berdebu. Si miskin itu kemudian berkata kepada Baginda Musa a.s:"Ya Nabiullah, Kalamullah, tolong sampaikan kepada Allah swt permohonanku ini agar Allah swt menjadikan aku orang yang kaya."Nabi Musa a.s. tersenyum dan berkata kepada orang itu, "Saudaraku, banyak-banyaklah kamu bersyukur kepada Allah swt"
Si miskin itu agak terkejut dan kesal, lalu ia berkata, "Bagaimana aku mahu banyak bersyukur, aku makan pun jarang sekali dan pakaian yang aku gunakan ini pun hanya satu lembar ini sahaja!" lalu si miskin itu pulang tanpa mendapatkan apa yang diinginkannya.

RUPA WAJAH MALAIKAT KETIKA MENCABUT NYAWA

Diriwayatkan di dalam hadits, ketika seorang akan mati maka akan datanglah malaikatul-maut kepadanya dengan bermacam-macam rupa. Ada yang datang dengan rupa yang menyenangkan dan ada pula dengan rupa yang menakutkan.

Jika ia datang kepada orang mukmin dan soleh yang sedang nazak, maka ia akan datang dalam keadaan rupa manusia yang amat bagus dan menyenangkan dengan memakai pakaian yang segak serta harum baunya. Dimulakan pula dengan ucapan "salam" serta dengan budi bahasa yang sopan kemudian barulah dicabut nyawa orang itu, tidaklah pula dengan kekerasan. Kalau sekiranya bukan kepada orang yang soleh, maka datanglah malaikat maut itu dengan rupa yangngeri dan menakutkan. Dengan keadaan rupa yang amat seram dan mengerikan, lalu malaikat itu datang kepada si nazak dan terus merentap nyawanya secara paksa, ganas dan laju sehingga si mati berasa terlalu sakit dan merana!

Dabbat al-Ard ( salah satu tanda Kiamat )

Dabbat al-Ard (Arab دابة الأرض‎) merupakan sebuah frasa yang bermaksud binatang buas (raksasa) yang muncul dari perut bumi. Dalam Islam binatang ini sebagai salah satu tanda sebelum datangnya Hari Penghakiman.
Binatang melata yang dikenali sebagai Dabbat al-ard ini akan keluar di kota Mekah di gunung Shafa[1], ia akan berbicara dengan kata-kata yang fasih dan jelas. Dabbat al-ard ini akan membawa tongkat Musa dan cincin Sulaiman.

Dabbat ( دابة) dalam Bahasa Arab yang berarti “binatang” atau “binatang buas (raksasa)”, berasal dari kata debbe, yang bermaksud melata, perkataan ini sering digunakan untuk binatang dan serangga.[2] Sedangkan kalimat al-Ard (الأرض) berarti bumi. Namun maksud secara bahasa, Dabbat al-Ard memiliki maksud “Haiwan yang melata di tanah” dalam bahasa Melayu.

Ibnu Jurayj mengatakan bahawa Ibnu Zubair menjabarkan binatang ini dengan rinci, "Kepalanya seperti kepala kerbau, matanya seperti mata khinzir, telinganya seperti telinga gajah, tanduknya seperti tanduk rusa

tanda Kiamat menurut Agama

tanda Kiamat menurut Agama 
- Kemunculan Imam Mahdi
- Kemunculan Dajjal
- Keturunan Hazrat Isa (AS)
- Kemunculan Yajooj n Majooj
- Terbitnya matahari dari Barat ke Timur
- Pintu pengampunan akan ditutup
- Dab'bat al-Ard akan keluar dari tanah & akan
menandai muslim yang sebenar2nya
- Kabus selama 40 Hari akan mematikan semua
orang beriman sejati shg mereka tidak perlu
mengalami tanda2 kiamat lainnya
- Sebuah kebakaran besar akan menyebabkan
kerusakan,
- Pemusnahan Kabah,
- Tulisan dalam Al-Quran akan lenyap,
- Sangkakala akan ditiup pertama kalinya binatang2
& org2 kafir yang tersisa akan mati, semua gunung
& bangunan akan runtuh
- Tiupan sangkakala yang kedua kalinya akan
membangkitkan semua ciptaan Allah & bertemu di
dataran Arafah menuju saat penghakiman mereka.
Dan Matahari akan mendekatkan dirinya ke bumi
Nabi MUHAMMAD SAW telah bersabda:
"Barang siapa yg mengingatkan ini kepada orang
lain,akan Ku buatkan tempat di syurga baginya
pada hari penghakiman kelak"

Allah berfirman : "jika engkau lebih mengejar
duniawi daripada mengejar dekat denganKu maka
Aku berikan,tapi Aku akan menjauhkan kalian dari 
surgaKu"

Kabus selama 40 Hari akan mematikan semua orang beriman sejati shj mereka tidak perlu mengalami tanda2 kiamat lainnya

Saturday, 28 April 2012

Suami Hutang Along Ugut Jual Anak

Suami Hutang Along Ugut Jual Anak

KUALA LUMPUR : Bukan saja disepak terajang, seorang wanita berusia 25 tahun turut diugut bunuh suaminya dalam kejadian di rumah mereka di Cheras, di sini, Ahad lalu.
Lebih membimbangkan apabila suami mangsa berusia lewat 20-an itu turut mendakwa mahu menculik dan menjual dua anak mereka bagi melunaskan bayaran pinjamannya kepada along.
Dalam kejadian jam 9.30 malam itu, suami mangsa mengugut untuk menyebarkan gambar bogel isterinya yang dirakam ketika bersama jika mangsa tidak memberinya wang.

Friday, 27 April 2012

Jambatan Dunia Yang Paling Ngeri..(hati-hati ......



Assalamualaikum wbt, penulis sebenarnya masih tercari-cari dimanakah lokasi sebenar jambatan yang teramat-amat menyeramkan ini... rasanya mungkin berada di China kot. Pada pendapat penulis, dalam banyak-banyak jambatan yang  pernah dilihat oleh penulis, penulis rasa inilah jambatan yang paling seram dan menyayat hati yang pernah dilihat... ntah la nak kata macam mana, nak kata gayat tak juga, nak kata gelap dan kotor tak juga tapi yang penting seram sejuk bila melihatnya... apa-apa pun, penulis nak para pembaca lihat sendiri ok. Bagi mana-mana pembaca yang tak suka tengok menda yang seram-

SEJARAH ASAL-USUL YAKJUJ DAN MAKJUJ

*Sambungan dari entri : Fakta Mengenai Yakjuj Dan Makjuj (sila klik jika anda masih belum membacanya lagi).

| Assalamualaikum wbt |

Apa khabar? Diharap para pembaca semua sihat walafiat serta sentiasa dirahmati Allah swt hendaknya. Saya percaya, tentu anda seringkali terdengar mengenai perihal kedasyatan bangsa Yakjuj dan Makjuj serta bencana besar yang akan dilakukan oleh mereka pada masa akan datang. Akan tetapi, adakah kita semua tahu bagaimanakah sejarah asal-usul mereka? Mengapa mereka akan memakan apa sahaja yang berada di hadapan mereka? Apakah yang menyebabkan tubuh badan mereka lebih kuat dan hebat berbanding bangsa-bangsa yang lain? Adakah mereka ini termasuk di dalam golongan manusia? Untuk entri kali ini, saya akan merungkaikan secara amat terperinci mengenai sejarah asal usul bangsa Yakjuj dan Makjuj sebagai santapan pengatahuan buat anda semua!

FAKTA MENGENAI YAKJUJ DAN MAKJUJ

| Assalamualaikum wbt |


Saya percaya, hampir kesemua pembaca blog ini telah acap kali mendengar mengenai perihal bangsa Yakjuj dan Makjuj atau di dalam bahasa inggeris-nya disebut sebagai Gog and Magog. Ia merupakan salah satu daripada 10 tanda-tanda besar kiamat. Untuk entri kali ini saya akan menerangkan secara amat terperinci mengenai bangsa Yakjuj dan Makjuj berlandaskan pelbagai sumber rujukan dan pandangan ulama’ tersohor. Di harap entri saya pada kali ini dapatlah dijadikan sebagai ilmu yang sangat bermanfaat buat anda semua.



Yakjuj dan Makjuj adalah dua bangsa manusia yang akan muncul ketika dunia hampir kiamat untuk melakukan kejahatan dan kerosakan dasyat di muka bumi ini. Bangsa-bangsa ini dikatakan telah wujud sejak ribuan tahun lalu tetapi mereka dikurung di suatu lokasi rahsia oleh seorang pemerintah silam iaitu

Gempar! NASA Jumpa Makhluk Bawah Tanah, Adakah Itu Yakjuj dan Makjuj ?



WASHINGTON — Weekly World News telah mendedahkan tentang penemuan mengejutkan mengenai satu kaum primitif yang di panggil Mole People hidup 20 batu di bawah tanah, menggunakan terowong rahsia untuk memasuki United States! Penemuan ini telah dibuat bukan oleh ahli kaji purba, tetapi oleh saintis NASA yang menggali jauh ke dalam Bumi – dan mereka cuba menyembunyikan kewujudan kaum ini dari pengetahuan awam ..


Seorang pekerja NASA yang tidak mahu dikenali telah mendedahkan gambar-gambar eksklusif and informasi mengenai kaum ‘orang gua’ ini. “Cerita ini harus diberitahu,” kata sumber itu. “Ia terlalu besar untuk disorok”. Sumber itu telah mendedahkan beberapa rahsia besar mengenai Mole People. “Nampaknya mereka seperti kaum yang peramah”, beliau berkata, “Tetapi mereka amat primitif. Kami cuba

Thursday, 26 April 2012

Al-Quran Merungkai Cara Mengesan Penipuan

Subhanallah, sangat luar biasa. Itu sahaja yang dapat kami katakan selepas mengetahui hal ini. Siapa sangka pada waktu seribu tahun++ dahulu tanpa teknologi canggih, Al-Quran telah membongkar cara bagaimana mengesan penipuan melalui ayat yang sangat pendek tapi memberi makna yang sangat jelas.

Sebelum kami paparkan apakah ayat tersebut, ingin kami kongsikan bersama anda tentang suatu kaedah yang

NASA Menyembunyikan Misteri Di Sebalik Kota Mekah

Firman Allah Ta’ala yang bermaksud: “Allah telah menjadikan Kaabah, rumah suci itu sebagai pusat bagi manusia.” (Surah Maa’idah: 97)
Neil Amstrong telah membuktikan bahwa kota Mekah yang terletaknya Kaabah adalah pusat kepada planet Bumi.”
Sebenarnya di dalam Al-Quran terlebih dahulu membicarakan perkara ini, sebagai hamba Allah yang diberikan akal fikiran perlulah meneliti dan berfikir disebalik rahsia-rahsia yang terkandung didalam ayat-ayat suci Al-Quran Al-Karim.
Diantara Kalam-kalam Allah Ta’ala mengenai Mekah Pusat Bumi
Firman Allah yang bermaksud:
“Demikianlah Kami wahyukan kepadamu al-Quran dalam bahasa Arab supaya kamu memberi peringatan kepada Ummul Qura (penduduk Mekah) dan sekalian penduduk dunia di sekelilingnya (negeri-negeri di sekelilingnya).” (asy-Syura: 7)
Kata “Ummul Qura” bererti induk bagi kota-kota lain, dan kota-kota di sekelilingnya, menunjukkan Mekah adalah pusat bagi kota-kota lain, dan yang lain hanyalah berada di sekelilingnya.

GAGAL DALAM PEPERIKSAAN ??

Terdapat empat kategori pelajar gagal:


1. Pelajar yang memang rajin belajar dan berusaha tetapi gagal. Biasanya mereka gagal untuk dapat ‘Straight A’. Itulah istilah gagal bagi mereka.


2. Pelajar yang memang tidak berusaha dan malas belajar lalu gagal. Malah ada yang telah menjangkakan kegagalan mereka dari awal lagi. Ini berlaku kerana masalah sikap, pergaulan, terlalu mahu berseronok, masalah keluarga dsb. Mereka perlu dikaunseling dan perlu ikuti program motivasi atau pemulihan.


3. Pelajar yang gagal sebab tidak berkemampuan untuk cemerlang dalam akademik. Ini disebabkan

Wednesday, 25 April 2012

ANGKLUNG : Tradisional Music

    Angklung is a musical instrument made out of two bamboo tubes attached to a bamboo frame. The tubes are carved so that they have a resonant pitch when struck. The two tubes are tuned to octaves. The base of the frame is held with one hand while the other hand shakes the instrument rapidly from side to side. This causes a rapidly repeating note to sound. Thus each of three or more angklung performers in an ensemble will play just one note and together complete melodies are produced. Angklung is popular throughout Southeast Asia, but originated from Indonesia (used and played by the Sundanese since the ancient times).










           The Angklung got more international attention when Daeng Soetigna, from Bandung, West Java, expanded the angklung notations not only to play traditional pélog or sléndro scales, but also diatonic scale in 1938. Since then, angklung is often played together with other western music instruments in an orchestra. One of the first well-known performances of angklung in an orchestra was during the Bandung Conference in 1955. A few years later, Udjo Ngalagena, a student of Daeng Soetigna, opened his "Saung Angklung" (House of Angklung) in 1966 as centre of its development.

         In Bali, an ensemble of angklung is called gamelan angklung (anklung). The instruments are tuned to a 5-tone slendro scale, though actually most ensembles use a four-tone mode of the five-tone scale (an exception would be five-tone angklung from the north of Bali, as researched by Ruby Ornstein in the 1960s.) While the ensemble gets its name from the bamboo shakers, these days most compositions for Gamelan Angklung do not use them. An ensemble of mostly bronze metallophones is used instead.

           In Hindu period and Padjajaran kingdom era, Sundanese people used the angklung to sign the time for prayer. Later, Padjajaran kingdom use this instrument as corps music in Bubat War (Perang Bubat).

               Angklung functioned as building the peoples community spirit. It was still used by the Sundanese until the colonial era (Dutch East Indies, V.O.C). Because of the colonial times, the Dutch East Indies government tried to forbid people playing the angklung instrument.

                 Because it was forbidden to play angkung during this time, the popularity of the instrument decreased and it came to be played only by children in this era.
In the early 20th century, the angklung was adopted in Thailand, where it is called angkalung (อังกะลุง). The Thai angklung are typically tuned in the Thai tuning system of seven equidistant steps per octave, and each angklung has three bamboo tubes tuned in three separate octaves rather than two, as is typical in Indonesia.

                    Angklung had also been adopted by its Austronesian neighbours, inparticularly Malaysia and the Philippines, where they are rather played as part of bamboo xylophone orchestras. They are generally played using a pentatonic scale similar to the Indonesian slendro, although in the Philippines, sets also come in the diatric and minor scales used to perform various Spanish-influenced folk music.

UMBRELLA-RIHANNA (Angklung VErsion)

Tuesday, 24 April 2012

Cyber Cafe Pro 5.25 With Crack | 13.55 Mb Full Mediafire


Cyber Cafe Pro 5.25 With Crack | 13.55 Mb
CyberCafePro internet cafe software is designed for Cyber Cafe owners of who need to control, charge for, and report on the use of computers for gaming, Internet access or any program usage for up to 200 computers. Purchase package includes Server and Client software. CCPro easily block local drives or any other window that you wish your customer not to have access to.


Customize all programs, buttons, backgrounds, colors, sounds, and rates for the client interface, as well as languages for both the server and the client software (Language Module Editor available to create your own language). A Print Manager add-on is now available. HTML sales reports can be generated, viewed, exported, and printed from any browser.

All employee activities and sales are logged to help protect your profits and the integrity of your cafe.CyberCafePro - Internet Cafe Software Designed to manage any internet cafe, cyber cafe, gaming center, hostel, library, computer area, lan house or any timed computer atmosphere.

CyberCafePro internet cafe software manages, times, secures, inventories and administrates your business. A full 160 item Point-of-Sale System (Printer, Cash Drawer & Touch Screen ready) ensures you do not have to spend extra money on expensive point-of-sale software.

Features :

CyberCafePro Ultra Edition offers a wide variety of gaming center enhancements and features to compliment any internet cafe or gaming center. Ultra has all the features of CyberCafePro plus...
  • CD-Key Management
  • 320 Point of Sale Items (160 available in the Standard Edition)
  • Gaming Profile Management
  • Sub-Control Station (2nd POS Terminal)
  • Manual Timers for Game Consoles, Pool Tables etc...
  • Reservation System
  • Desktop User Account

CyberCafePro 5 is complete with features to help any owner run a succesful internet cafe, Cyber Cafe, Gaming Center, or timed business.

Here is a list of many of our most popular features :
  • Point-of-Sale (POS) Item buttons
  • Sub-Control Station
  • CD-Key Manager
  • Gaming Profile Management
  • Reservation System
  • Manual Timers (PS2, xBox 360..)
  • User Account Picture Desktop Hover Display
  • User Account Picture Capture
  • User Account Picture Display
  • Full Point-of-Sale Functions
  • Multi-Lanaguage Capability
  • Multiple Location Account/ Timecode Use (Enterprise)
  • ESRB Rating Restrictions
  • Pre-Paid & Post Paid Pricing Structures
  • Table (Non-Computer) Tabs
  • Auto-Updater (MCS & Clients)
  • Client Settings Import & Export
  • A4 Timecode Printing (Multiple) ie. 8 1/2 x 11 paper
  • Cash Drawer Configuration
  • Receipt / Printer Configuration
  • Barcode Scanner Integration
  • Touch-Screen Friendly
  • Skinnable Client Desktop
  • Reporting, Tracking, & Logfiles
  • Employee Restriction Feautres
  • Employee Tracking & Logfiles
  • Bandwidth Monitoring
  • Printer Monitoring
  • Inventory System
  • Customer Order System
  • Drive Access Blocking (ex. C: )
  • Disable Downloads
  • Disable Hot-Keys
  • Disable Control Panel
  • MSN Messenger Security
  • Tax Setup (Charge up to 3 taxes

Password Mediafire:airvan42

enjoy : } )

Adobe Photoshop CS6 13.0 Beta Full Version + Crack Serial Keys For Windows and Mac {Download Full Speed Direct Link}



||Adobe Photoshop CS6 13.0 Beta Full Version + Crack
Serial Key For Windows and Mac Full Direct Links||
Adobe Photoshop CS6 13.0 Beta Full Version + Crack  Serial Keys For Windows and Mac Full Download Direct Link
Description:


Adobe Photoshop CS6 software delivers breakthrough
capabilities for superior image selections, image retouching,
realistic painting, and 3D extrusions. Experience 64-bit support
for fast performance as well as dozens of time-savers throughout
your workflow.



Screenshots:


Download Links:



 
enjoy :)
 

RealPlayer Plus v15.0.3.37 Portable Mediafire link download

 
 
Real Player plays all major media formats including RealVideo, RealAudio, Windows Media and Quicktime. This makes it easier for end users to decide on the media they want to access, not the format or software. We take universality a step further by providing RealPlayers for Windows, Macintosh, Linux, Unix, mobile phones, portable devices, set top boxes, DVD players and gaming consoles.

Fast Facts about the New Real Player:
* Consumers can use the innovative, single-click process to quickly download and save videos for later enjoyment.

* Consumers can download multiple videos simultaneously with RealPlayer, allowing people to save time and easily multitask. Users can also start downloading in the middle of watching a video, and the entire video will be captured.
* Consumers don’t need to worry about video format compatibility issues — the new RealPlayer supports videos created in the most popular formats, including Flash, Windows Media, QuickTime, and Real.
* Consumers can easily burn videos to CD (or to DVD, using RealPlayer Plus). The Video CD format used by RealPlayer can be played in most DVD players.
* Consumers can send links of their favorite videos to their friends with a convenient “Share with a Friend” feature. The link that arrives in their friends’ email will direct them to the online source of the video content their friend downloaded.
* RealPlayer supports both downloading and recording for popular streaming format (Windows Media, Real, and QuickTime)
* RealPlayer will only download/record video that is not protected by DRM (Digital Rights Management) systems.
* RealPlayer features an improved look and feel, a streamlined installation process and faster video playback.
* RealPlayer will first be released for Windows, and will work with both Microsoft Internet Explorer and Mozilla Firefox. Real plans a version for the Mac to be released later in the year
Size: 44.3 MB

Note:
1- Internet Explorer Included To Download Video
2- Flash Player 11.2 Included
3- Enjoy!
Thanks To : http://baltagy.blogspot.com

Naruto Shippuuden Ep 259 + OVAs [HD(1080P)/HD(720P)/SD] [DDLA/MF]

Type: TV
Episodes: Unknown
Status: Currently Airing
Aired: Feb 15, 2007 to ?
Producers: Studio Pierrot, TV Tokyo, Aniplex, Viz Media
Genres: Action, Comedy, Martial Arts, Shounen, Super Power
Duration: 23 min. per episode
Rating: PG-13 - Teens 13 or older

Synopsis:-

Naruto: Shippuuden is the continuation of the original animated TV series Naruto.The story revolves around an older and slightly more matured Uzumaki Naruto and his quest to save his friend Uchiha Sasuke from the grips of the snake-like Shinobi, Orochimaru. After 2 and a half years Naruto finally returns to his village of Konoha, and sets about putting his ambitions to work, though it will not be easy, as he has amassed a few (more dangerous) enemies, in the likes of the shinobi organization; Akatsuki.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Source Info: AnimeOut, 60MbAnimePlanet, Arga7, Anime4u, Warez-BB
Encoder Info: Killer, Sardavenkatesh9, DarkLegion, Tosh9i, Rhyoichi, Yagami_Hideto, Sunny Pajiii
Size: 130/90/60 Mb
Video: x264 & 1080P/720P/480P
Status: Ongoing
Host: DDLAnime / Mediafire
FanSub: Horrible Sub
---------------------------------------------
 Episode order is a bit jumbled up so DONT brag about it....
============================================
 
Links:-
Episode 251
SD / HD
-----------
Episode 252
SD / HD
----------
Episode 253 
HD [720P] /  SD [480P] / SD [60Mb]
----------
Episode 254
SD[480P]HD[720P]True HD[1080P]
----------
Episode 255
True HD [1080P]HD[720P] / SD[480P] / SD[60Mb][480P]
---------
Episode 256
True HD [1080P]HD [720P]SD [480P]
---------
Episode 257
True HD [1080P] / HD [720P] / SD [480P] / SD [480P][MF] 
---------
Episode 258
True HD [1080P] / HD [720P] / SD [480P] / SD [480P][MF] 
-------
Episode 259
True HD[1080P] / HD[720P] / SD[480P] / SD[480P][MF]  / SD[60Mb][480P]
-------
Episode 260
True HD[1080P] / HD[720] / SD[MF] / SD
------------------------------------------------------------------
Original Video Animations Ep 01-03
---------------------------
Links:-
Ep 01 - 03 - OVAs Download
=============================================================================