Friday, 3 February 2012

celcom internet free pd browser handphone !

Assalamualaikum,semua .

tajuk kali ini celcom free internet ???????
sekarang dah buleh bukak free internet dah





dulu kena block jadi ini adalah top secret untuk pengguna yang celcom yang melebihi 1juta pengguna celcom
ikuti langkah tersebut untuk yang free punya...
1)bukak browser pada handphone anda (yang ada gambar bumi pada menu handphone korang )
2)guna connection celcom 3g prepaid
3) buat bookmark ni http://mms.celcom.net.my.proxy-service.de pada handphone korang.
4) masukkan website yang korang nak pada kotak http:// dibawah kat website diatas .
5) website2 seperti facebook,gmail,twitter,blogger tak buleh masuk sebab proxy tak sokong https
6) lain-lain proxy adalah
w-eb.com/cgi-bin/nph-proxy.cgi/0a/http/
mebapp.com
t7space.com
kingmob.kilu.de
free99proxy.com
wap9.info

kalu nak guna proxy lain letak je kat belakang mms.celcom.net.my
contoh : mms.celcom.net.my.t7space.com

dan masuk kan website kat kotak htttp je
contoh cyber-00.blogspot.com dan tekan gooooooo


selamat mencuba dan risiko tanggung sendiri.pastikan kredit rm0.00 kalu nak selama surf sebab nantikena telan kredit, saya taknak bertanggungjawab

2 comments:

  1. nape x jumpa gambar bumi kat handphone LG murah aku nih....

    ReplyDelete